VLEESGERECHTEN

Gel van duindoorn, brioche, schots van witte chocolade, pistache crumble

VLEES

Gewikkeld in pancetta, truffel aardappel, rabarber en jus de veau

VLEES

Crostini, truffelmayonaise, crème van eigeel, kwartelei

VLEES

Rode wijn jus

VLEES

VISGERECHTEN

Ponzu gel, wakame schuim, crumble van nori en shiitake, bosui en paprika krullen

VIS

Bisque, zoete aardappel crème, uitgebakken spek, krokante krullen. van aardappel

VIS

Zwarte Pernodsaus, pompoen en dille

VIS

Topinamboer crème, schuim van cèpes en gebakken aardappel krullen

VIS

VEGA GERECHTEN

Crostini, kwartelei, crème van eigeel, truffel mayonaise

VEGA

Stoofpeer en walnoten

VEGA

Zoetzure bimi, pittige lavas olie

VEGA

Parmezaan crème, zwarte olijven crumble en gebakken bundelzwam

VEGA

Spaarne 40
2011 CJ  Haarlem

bocareservering@gmail.com

OPENINGSTIJDEN

1 oktober tot 1 maart

Ma – Zo 12 – 23 uur
(keuken sluit om 22 uur)

1 maart tot 1 oktober

Ma – Zo 10 – 23 uur
(keuken sluit om 22 uur)

INSTAGRAM

Copyright © 2023 |